In memoriam: Onno Elgersma

Tot onze spijt hebben wij vernomen dat Onno Elgersma op 2 april is overleden. De heer Elgersma was oud bestuurslid van de vereniging en tot op het laatste nog altijd zeer betrokken. Wij kijken met dankbaarheid terug op zijn jarenlange inzet voor de vereniging en wensen zijn familie veel sterkte toe.
Onno Elgersma: 24 juli 1934 – 2 april 2018

De wijk “Het Eversveld”

De wijk is gelegen in een rustige hoek nabij het centrum van Geldrop. De locatie is gemakkelijk te vinden. Op minder dan 5 minuten lopen van dat centrum en ca 8 minuten lopen naar het NS station.

De min of meer centrale plek in de wijk is het plantsoen op Het Eversveld. Hierop staat een mooie boom met daaronder een beeldje: “het zittend meisje” – het logo van onze vereniging.

Woon en leefklimaat

Een wijk waar het prettig en rustig wonen is. Veel ruimte en groen, gecombineerd met een functionele en ingetogen bouwstijl. De uitstraling van de wijk wordt mede bepaald door de eenheid in de wijk die al meer dan 50 jaar in stand is gebleven.

Enkele foto’s

In de loop van de tijd is de wijk veranderd van een kale nieuwbouwwijk in een prachtige groene wijk. Foto’s van toen en nu zijn voor leden te zien in de foto galerij.